Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

ΣΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ, ΑΧ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΚΛΑΝΑ…


Από το Anarchy press gr
Ανησυχητικές διαστάσεις έχουν πάρει τα επαναλαμβανόμενα επεισόδια μεταξύ βολευτών, που ανταλλάσσουν ύβρεις ανήκουστες στον ιερό χώρο του κοινοβουλίου, με αποτέλεσμα να διαπομπεύονται οι θεσμοί, να τρίζουν τα θεμέλια της δημοκρατίας, να εκμαυλίζονται τα πολιτικά ήθη, να βουλιάζει στον βάλτο και να αναδύει μπόχα βρωμερή η βουλή. Κοινώς, σκατά και απόσκατα. Κρίμα και πάλι κρίμα. Αυτά περιμέναμε από τους εθνοπατέρες, αυτό είναι το παράδειγμά πολιτικού ήθους;


Άσε που τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα απ’ ότι φαντάζεστε. Το τελευταίο επεισόδιο μεταξύ του λεβέντη από την Κρήτη Παύλου Πολάκη και του Αδώνιδος Γεωργιάδη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές μας, που φυσικά δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε, ο πραγματικός διάλογος μεταξύ των δύο επιφανών πολιτικών ανδρών ήταν πολύ χειρότερος, κυρίες και κύριοι, πολύ χειρότερος.
Αναγκαζόμαστε να τα βγάλουμε όλα στην φόρα για να σταματήσει ο κατήφορος, για να σωθούν οι θεσμοί.

Διαβάστε και φρίξτε.
Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο κ. Πολάκης, αυτός ο Κρητίκαρος, στο δημοψήφισμα είχε κάνει ένα tweet που έλεγε «το ΟΧΙ είναι για τους λεβέντες και το ΝΑΙ είναι για τις κότες»· μετά όταν ο Τσίπρας το ΟΧΙ το έκανε ΝΑΙ ο κ. Κρητίκαρος και λεβέντης έκανε την κότα για την καρέκλα στο υπουργείο Υγείας… Εκοπρίσθη η φοράς παρά τοις αλωνίοις, δηλαδή. Αυτά έλεγε και ο Κρητίκαρος από λεβέντης αποδείχθηκε κότα λειράτη… για την καρέκλα».

Παύλος Πολάκης: «κοίτα με βαθιά μέσα στα μάτια, αρχιτσατσόνι… κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ομιλίες σας όπου βρίζατε τον Καραμανλή, τον Σαμαρά και όλη τη ΝΔ ως προδότες. Έχεις βρίσει ρε αρχιδόφατσα, ρε γλιτσοπαπάρα τη ΝΔ χειρότερα από ότι εμείς. Και μαζί με τους άλλους ομόσταβλούς σου, ρε αρχιδόμπαλα, πήγατε με μετεγγραφή στη ΝΔ, ρε ζωάδι, όταν τα βρήκατε με τους Γερμανούς.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Βδέω (κλάνω) στην μάπα σου, γυναικοπίπη (μπανιστιρτζή) σκατόβλαχε, που θα με πεις εμένα προδότη».

Παύλος Πολάκης: «Εμείς δεν γλύψαμε ρε αρχιδομαλακοκέφαλε, εκεί που φτύναμε για να γίνουμε υπουργοί και να γίνουμε το πιο πιστό σκυλί του Σόιμπλε. Και επειδή με ρώτησε η κωλομπουρμπουλήθρα, εάν κοιμόμαστε ήσυχοι, εσύ κοιμάσαι ήσυχος, ρε βλαμάδι, το βράδυ. όταν απέλυσες 2.500 γιατρούς από την πρωτοβάθμια υγεία».

Άδωνις Γεωργιάδης: «Τολμάς και ομιλείς κύντερε (κοπρίτη), ποιος, εσύ ο λέχριος (λεχρίτης), ο εδροστρόφος, που θα μου κουνείς τον δακτύλιον, έξω κίναιδε εκ της οικίας τούτης».

Παύλος Πολάκης: «Και εσύ έχεις το θράσος, ελεεινό ξερατό της χελώνας και κουνείς το δάχτυλό σου και εσύ κοιμάσαι το βράδυ, όταν πετσόκοψες την δαπάνη στην δημόσια υγεία; Και πως τολμάς, ρε μαλακίδιο, και κουνάς το δάχτυλο, αλλά θα μου κλάσεις βερύκοκα, εσύ κοπριά του κάμπου, όταν έκανες όλα αυτά, δεν είδες τους 25 νοματέους όλους και όλους να σου χτίζουν την πόρτα του γραφείου σου, αλλά δεν σου την έχτισαν, γιατί εσύ μυγοσκατοπορδόχεσμα και οι δικοί σου τους είχες μέσα στο παιχνίδι με ρουσφέτια και διορισμούς. Αυτοί που κάνουν τις φασαρίες δεν είναι 25 νοματέοι μαζί με τις καμήλες και τα μουλάρια».

Άδωνις Γεωργιάδης: «Θα φέρεις εδώ στη Βουλή ρε ακροβάτη, τα ραβασάκια που λες τώρα. Τα δικά μου και της γυναίκας μου που λες. Αυτό το υποκείμενο! Λάβε έναν αυνανιστήν. Ή θα φέρει τώρα τα ραβασάκια, που λέει ή είναι ψεύτης. Αυτό δεν θα περάσει έτσι θα σου κάνω μήνυση. Ίνα πέρδεις επί τοις όρχεσίν μου. Για την τιμή και την υπόληψή μου δεν θα πει κανείς τίποτα. Αυτός ο τύπος νομίζει ότι μπορεί να ασχημονεί και να λέει ό,τι θέλει. Και όχι όπως έκανες όταν ήρθε εδώ ο φάκελος της μήνυσης να ζητήσεις να μην αρθεί η ασυλία σου που σε προστάτευσε η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό είσαι κότα λειράτη. Κοίταξέ με καλά, ρε απόψυγμα στα μάτια. Εσύ εστί για τον πέο, ρε γαϊδούρι, ύπαγε γαμηθήναι, δεν θα κρύβεσαι πίσω από την ασυλία σου! Θα σου κάνω μήνυση! Δεν θα την γλιτώσεις έτσι εύκολα, θα λάβεις τους όρχεις ημών…».

Αιδώς Αργείοι, Αιδώς…

Lemmy

2 σχόλια:

  1. Ως αλητεία χαρακτηρίζεται η περιφρόνηση των κανόνων της ευπρέπειας και της εντιμότητος που ισχύουν στην (βουλη). Αλήτης είναι το άτομο με κακή διαγωγή και απρεπή συμπεριφορά ανεξάρτητα από την οικονομική και κοινωνική του κατάσταση, ή και την πολιτική καταξίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ((ΑΗΔΙΑ))
      Είναι η αίσθηση της αποστροφής, της απέχθειας για ένα πρόσωπο. Το αποτέλεσμα του αηδιάζω. Η αναγούλα . Ό,τι προκαλεί σιχασιά. Μόνο που τον ακούω ή τον βλέπω μου έρχεται αναγούλα. Πολιτικά μιλώντας....

      ��

      lolek

      Διαγραφή

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.