Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 22-2-2017


Την Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις υπάρχει στο νοτιοανατολικό Αιγαίο έως και τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, της τάξης του 1 έως 2 βαθμών. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στην βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από -2 έως 15 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 2 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 16, και στα νησιά του Αιγαίου από 7 έως 17.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις, 3 έως 5 μποφόρ. Στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο οι αρχικά μεταβαλλόμενοι άνεμοι 3 έως 4 μποφόρ, μετά το μεσημέρι θα γίνουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, όμως μετά το μεσημέρι θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως εκτός του πολεοδομικού συγκροτήματος των Αθηνών. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς.

Lemmy
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.