Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

Γνωρίζοντας καλά, όλοι αυτοί, τις απόψεις της κοινωνίας για την ΕΕ τους, ετοιμάζονται να ξανασύρουν το λαό σε παγίδα!


Αυτοί που μέχρι χθές εξαπέλυαν μύδρους εναντίον οποιουδήποτε... καταραμένου τολμούσε να μιλήσει για εθνικό νόμισμα, αρχίζουν να σιγοψιθυρίζουν για την ανάγκη ανοίγματος της συζήτησης για επιστροφή στη... δραχμή ( sic )!!

Άλλες φωνές λαγών άρχισαν ήδη να σιγομουρμουρίζουν για την ανάγκη ‘’σύγκρουσης με το ευρωπαϊκό κατεστημένο’’ και συμφωνία δεσίματος της οικονομίας της χώρας με... το αμερικάνικο δολλάριο!!

Όμως...

Η φράση... ‘’εθνικό νόμισμα’’ είναι απαγορευμένη!
Η φράση... ‘’μονομερής διαγραφή του συνόλου του χρέους’’ μένει στο απυρόβλητο!
Η φράση... ‘’χρεοκοπία –εν λειτουργία– των, ήδη, χρεοκοπημένων τραπεζών και τιμωρία των ενόχων, που μας έφτασαν ως εδώ’’ θεωρείται ανουσιούργημα και βλασφημία!
Η φράση... ‘’εθνικοποίηση της ΤτΕ, για εθνικό έλεγχο της νομισματικής πολιτικής της χώρας’’ αποκρύπτεται, ως παρθένα από τα μάτια βεβήλων!

Αποσυνδέουν όλα τα παραπάνω από τη συζήτηση για επιστροφή σε Εθνικό Νόμισμα, για να μπορέσουν –άλλη μια φορά– να ξαναρίξουν το λαό στη μέγκενη της δουλοπαροικίας χρέους, αλλά τώρα χειρότερη και με ευθύνη –τάχα– του ίδιου του λαού που ήθελε... εθνικό νόμισμα!

Παλεύουν με νύχια και με δόντια να αποκρύψουν το γεγονός ότι... είναι άλλο πράγμα το Εθνικό Νόμισμα που συνοδεύεται από τις προϋποθέσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω κι άλλο πράγμα η... δική τους ‘’δραχμή’’!

Μας οδηγούν όχι σε Εθνικό Νόμισμα, αλλά σε διπλό νόμισμα, σε κατοχικό νόμισμα, έτσι ώστε να μετατρέψουν τη χώρα σε οικονομική και κοινωνική έρημο!

Μια έρημο που θα βασιλεύουν τα όρνεα –ξένα και εγχώρια– κατασπαράσσοντας ό,τι απόμεινε ακόμα όρθιο και όσους απόμειναν ακόμα ‘’ζωντανοί’’ σ` αυτόν τον τόπο!

Διαβάζουν τα σημάδια των καιρών, διαισθάνονται την οργή που ετοιμάζεται να ξεσπάσει πάνω τους, βλέπουν μαύρες μέρες να έρχονται γι` αυτούς και αποφάσισαν να μας πάρουν μαζί τους στον αφανισμό, κραυγάζοντας... ‘’αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων’’!


Απόσπασμα κειμένου

Κώστας Γιαννιώτης

anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.