Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Προβλήματα με την Εφορία; Κάν’ το όπως ο Γιάννος!


Το μυστικό είναι τα προβλήματά σου, να είναι σε επταψήφιο νούμερο.
Σε αντίθεση με τον άλλο πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος τιμωρήθηκε από το δικαστήριο για την παραποίηση της λίστας Λαγκάρντ με μια επίπληξη, ο πέλεκυς της δικαιοσύνης στάθηκε πιο αμείλικτος για τον επίσης πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάννο Παπαντωνίου.





Συγκεκριμένα του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών εξαγοράσιμη καθώς και χρηματικό πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ.

Δεδομένου βέβαια πως η παρανομία για την οποία
καταδικάστηκε, αφορούσε την απόκρυψη από την εφορία, χρηματικού ποσού ύψους 1,3 εκατ. ευρώ, θα ρισκάρουμε να υποθέσουμε πως δε θα δυσκολευθεί να αποπληρώσει το πρόστιμο καθώς και να εξαγοράσει την ποινή του.

Απορίες που μπορεί να έχουν διάφοροι περίεργοι, όπως ας πούμε πώς μπορεί να βρεθεί ένας υπουργός Οικονομικών με αποταμιεύσεις 1,3 εκατ. ευρώ, δεν είναι της παρούσης, γιατί η χώρα μας περνάει δύσκολα και πρέπει να κλείσει και μια αξιολόγηση.

Να σημειωθεί πως το πρόστιμο, είναι ίσαμε και τέσσερις (4!) φορές παραπάνω από αυτά που επιβάλλονται σε εγκληματίες που πουλάνε προϊόντα χωρίς άδεια, κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε για το αν η εξαντλητική τιμωρία που επιβλήθηκε στον πρώην υπουργό, έχει να κάνει με κομματικά παιχνίδια.







Πηγή: spasmenoparathyroblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.