Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 5-2-2017


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή πρόσκαιρες καταιγίδες στα δυτικά, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν τις πρωινές ώρες στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη περιμένουμε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, ενώ η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, κυρίως στα νότια τμήματα της χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 8 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 7 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 12 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Βόρεια Κρήτη έως τους 20 βαθμούς Κελσίου), 12 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Κεντρικό Αιγαίο τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες και αυξημένη υγρασία τις νυκτερινές και πρωινές ώρες περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και αυξημένη υγρασία, με περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρωινές ώρες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Lemmy
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.