Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Χάρρυ κλύνν: Ο ροπαλοφόρος προβοκάτορας του Τσίπρα…


Περιεχόμενο και Μορφή είναι αλληλένδετα…
Ένα περιεχόμενο πολιτικού βούρκου, υβριστικής χυδαιότητας και συκοφαντικής αυθάδειας, μόνο από τις στήλες εφημερίδας του Κουρή θα μπορούσε να υπάρξει (Μορφή).



Μόλις τώρα μας εστάλη από φίλο και διαβάσαμε ένα χυδαίο υβρεολόγιο από τον ροπαλοφόρο προβοκάτορα της κυβέρνησης: Χάρρυ Κλυνν!
Θαυμάστε το πολιτικό ανάστημα του υβριστή, το ήθος και το ύφος της …πολεμικής του(!!!), εδώ:
http://www.kontranews.gr/ARTHROGRAPHOI/253351-Otan-o-geitonas-soy-chanei-te-doyleia-toy-milame-ga-yphese-Otan-esy-chaneis-te-dike-soy-milame-gia-katathlipse

Ταυτόχρονα με τη γνώση του λιβελογραφήματος διαβάσαμε από το σημερινό κείμενο του Στάθη τα παρακάτω, τα οποία περιγράφουν πολύ εύστοχα την «ανθρωποφαγία» και τους «δασκάλους της γλίτσας»: Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και ο Χάρρυ Κλυνν:

«Η ανθρωποφαγία στον δημόσιο διάλογο και βίο ακμάζει χρόνια τώρα, ο ερχομός του ΣΥΡΙΖΑ στα πράγματα δεν βελτίωσε την κατάσταση, την επιδείνωσε. Δημοσιογράφοι και τρολ που πρόσκεινται σε αυτόν τον χώρο μετέρχονται τις ίδιες μεθόδους με εκείνες των προγενέστερων. Η ανθρωποφαγία απλώνεται στο διαδίκτυο σαν πανούκλα. Οσο λιγοστεύουν οι στην παρρησία μετέχοντες, τόσον οι κανίβαλοι αποθρασύνονται. Παλιοί «δάσκαλοι» της γλίτσας εκπαιδεύουν νέα σαπρόφυτα».

Ολόκληρο το κείμενο του Στάθη, εδώ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2017/02/blog-post_2.html

Δεν θα ασχοληθούμε ξανά με το ροπαλοφόρο των «αριστερών» ανδρεικέλων…

Δύο παλιά μας κείμενα είναι αρκετά για να δείξουν την «ποιότητα» και το ρόλο του…

Χάρρυ κλύνν: Ο ροπαλοφόρος προβοκάτορας της κυβέρνησης


Συνεχεια
http://resaltomag.blogspot.gr/2017/02/blog-post_6.html


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.