Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

ΧΑΙΡΕ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΙ ΛΟΒΟΤOMHΜΕΝΟΙ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ…

Μετά τον Φλαμπουράρη την σκυτάλη πήρε επάξια με το ίδιο θράσος, την ίδια προκλητικότητα, τον ίδιο κυνισμό ο υφυπουργός «κοινωνικών ασφαλίσεων» Πετρόπουλος, ο οποίος με απαράμιλλο ζήλο ισχυρίστηκε ότι «ελεύθεροι επαγγελματίες» τον σταματούν στον δρόμο, του λένε ότι «σωθήκαμε» και του ζητούν να αυξηθούν επί πλέον οι εισφορές για να λάβουν μεγαλύτερη σύνταξη!!!


Ο Πετρόπουλος το μόνο που δεν είπε, ίσως το άφησε για την επόμενη φορά, είναι ότι οι ενθουσιασμένοι «ελεύθεροι επαγγελματίες» τον σήκωσαν και στους ώμους τους για να κάνουν τον γύρο του θριάμβου ή του Μαξίμου, το ίδιο προφανώς είναι.
Η υφυπουργάρα του Τσίπρα, όμως, στην συνέχεια ξεπέρασε τον Φλαμπουράρη, αφού κατηγόρησε όσους τον χλεύασαν χαρακτηρίζοντάς τους διαστρεβλωτές και υπεύθυνους για την «δολοφονία» του χαρακτήρα του:


«Η παραποίηση της είδησης είναι απαράδεκτη συμπεριφορά», δήλωσε ενοχλημένος.

Δηλαδή με άλλα λόγια Φλαμπουράρης και Πετρόπουλος, Πολλάκης και λοιπή κομμουνιστική κομπανία αφ’ ενός θεωρούν σίγουρα τους περισσότερους  λοβοτομημένους ύστερα και από τα ψέματα που συστηματικά μας έχουν ταΐσει, ενώ αφ’ ετέρου απαιτούν οι υπόλοιποι, που δεν έχουν πειστεί ακόμη να το βουλώνουν ασυζητητί!!!
Το βαρέλι της κομμουνιστικής αθλιότητας δεν έχει πάτο…
Αβάντι μαέστρο Τσίπρα, κλείσε την αξιολόγηση και «σώσε» τον λαό…
Δημοσιεύθηκε από Λ-Μ

https://anarchypress.wordpress.com/2017/02/10/%cf%87%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b5-%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%b7%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b7-%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b1-%ce%bf%ce%b9-%ce%bb%ce%bf%ce%b2%ce%bf%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%b5%ce%bd/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.