Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Άγριο ξύλο και χημικά αγροτών με ΜΑΤ! Έσπασαν τις κλούβες με τις κατσούνες, έκαψαν κάδους (VIDEO) + PHOTO



Η απάντηση της αστυνομίας ήταν να κάνει περιορισμένη χρήση χημικών. Λίγα λεπτά αργότερα, τα πνεύματα ηρέμησαν και οι αγρότες άρχισαν να δείχνουν στους δημοσιογράφους τα... ραβασάκια από τον ΕΦΚΑ που τους έχουν σταλεί. "Να πάνε να τα πάρουν από αυτούς που έχουν, εμείς είμαστε βιοπαλαιστές. Προσπαθούμε να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, δεν έχουμε να πληρώσουμε αυτά τα χρήματα". Η οργή ξεχείλιζε και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που φώναζαν για "προδότες" και ζητούσαν "αν φοράνε παντελόνια, να φύγουν".



 
Επεισόδια, μέρος δεύτερο
 
Αργότερα, έβαλαν φωτιά σε κάδους και η ένταση "επέστρεψε" με τους αγρότες να σπάνε με τις κατσούνες τους τζάμια από τις κλούβες των ΜΑΤ και στη συνέχεια να έρχονται στα χέρια τους άνδρας των διμοιριών που βρίσκονταν στο σημείο!
τους άνδρας των διμοιριών που βρίσκονταν στο σημείο!



Τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών, έπεσαν κροτίδες, πέτρες και άλλα αντικείμενα και τα πράγματα φάνηκε να ξεφεύγουν! Αιτία για τη νέα ένταση ήταν η άρνηση της αστυνομίας να επιτρέψει σε ομάδα 40-45 αγροτών να ανέβουν στο υπουργείο για να επιδώσουν ψήφισμα. Τους είπαν ότι θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε αντιπροσωπεία οκτώ ατόμων και τότε ξεκίνησε ο νέος γύρος επεισοδίων!
























ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.