Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Αν η Δικαιοσύνη είχε σταματήσει τον Σώρρα, η Παιδοψυχίατρος από τη Λαμία θα ήταν ζωντανή


Του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΡΗΝΟΥ
Είναι δυστυχές να επιβεβαιώνεσαι για τα δυσάρεστα, αλλά ακόμη πιο άσχημο είναι να γνωρίζεις πως θα υπάρξουν χειρότερα. Ο λόγος για την εγκληματική οργάνωση Σώρρα και όσα τον τελευταίο καιρό ανακύπτουν ως συνεχιζόμενες εμπλοκές με τη δικαιοσύνη.


Η έρευνα αποκαλύπτει ότι αυτές οι ακραίες συμπεριφορές προκύπτουν από την ιδεολογία, τη δράση και το σκοπό της «Ελλήνων Συνέλευσις», όπως θέλει να αποκαλείται μια σειρά από αστικές μη κερδοσκοπικές εταιρείες, που σκοπό έχουν τη δημιουργία πολιτικού κόμματος υπό τον πατρινό δήθεν «τρισεκατομμυριούχο» Αρτέμιο Σώρρα.

Το τελευταίο θύμα αυτής της ανόητης απάτης είναι η παιδοψυχίατρος Θώμη Κουμπούρα, μια λαμπρή, νέα επιστήμονας που δυστυχώς έμπλεξε στα δίκτυα της εγκληματικής οργάνωσης και το πλήρωσε με τη ζωή της. Η Θώμη Κουμπούρα έλαβε την ειδικότητα της Παιδοψυχιατρικής το 2007 στη Θεσσαλονίκη μετά από ειδίκευση της στο Παιδοψυχιατρικό Τµήµα του Ιπποκράτειου Νοσ. Θεσσαλονίκης, όπου είχε δραστηριοποιηθεί µε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη δημιουργία και στελέχωση του νεοσύστατου το 2006 Ειδικού Ιατρείου Μελέτης ∆ΕΠΥ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας).


Συνεχεια
http://anemosantistasis.blogspot.gr/2017/01/blog-post_48.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.