Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Φαρφάλες με ντοματίνια και κοτόπουλο


Υλικά

  • ¾ του πακέτου φαρφάλες
  • 1 στήθος κοτόπουλο σε κυβάκια
  • 200γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • φυλλαράκια βασιλικού
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

Διαδικασία

Βράζετε τις φαρφάλες και τις αφήνετε στο νερό τους χωρίς να τις στραγγίξετε.

Παράλληλα, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κοτόπουλο, πέντε λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσει και να ψηθεί στο εσωτερικό.

Ρίχνετε το σκόρδο και τα ντοματίνια και τα αφήνετε 3-4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Ρίχνετε με τρυπητή κουτάλα τις φαρφάλες, ανακατεύετε καλά και τελευταία προσθέτετε το βασιλικό και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Προαιρετικά, σερβίρετε με τριμμένη παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι.
 
Lemmy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.