Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Οι Συριζαίοι λατρεύουν τον "Ζούγκλα".... Αυτόν τον άθλιο εκβιαστή!!


Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος το τελευταίο καιρό αποφάσισε να βγει από την αφάνεια. Στην σύγκρουση μεταξύ των ολιγαρχών που λαμβάνει χώρα αποφάσισε να λάβει μέρος, συμμαχώντας με την κυβέρνηση και τον Σαββίδη στο πόλεμο κατά του πρεζέμπορα Μαρινάκη!


Σαν Άνεμος Αντίστασης θυμίζουμε ότι σε σφαγές ολιγαρχών δεν λαμβάνουμε μέρος και απλά παρακολουθούμε. Δυστυχώς η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ ποντάροντας σε κάθε Σαββίδη προσπαθεί να φτιάξει τους δικούς της ολιγάρχες, και κατά τα άλλα τσακίζει την διαπλοκή.

Οι Συριζαίοι στα social media αλλά και κυβερνητικά στελέχη αναπαράγουν αρθρογραφία και αποκαλύψεις του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για να την πέσουν στον Μαρινάκη ή στην ΝΔ που έχει επιλέξει το άλλο στρατόπεδο. Οι συριζαίοι ξεφτιλίζουν τους εαυτούς τους, διαφημίζοντας και αναπαράγοντας τον άθλιο δημοσιογράφο της κλειδαρότρυπας, Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Μιλάμε για τον κύριο "Ζούγκλα" που το 2014 εκβίαζε το κεντρικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων και πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο με δήθεν βίντεο που θα αποκάλυπταν πτυχές της προσωπικής τους ζωής! Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος τότε για όλο τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένας κινητός εμετός!

Σήμερα μείνανε οι πραγματικοί αριστεροί να φτύνουν ακόμα τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Αντίθετα οι Συριζαίοι, ως γνήσιοι αυριανιστές, θαυμάζουν τον "Ζούγκλα"...... ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!


*Και βέβαια ο κάθε Άδωνης κερδίζει κάθε δικαίωμα να σας θυμίζει τι λέγατε για αυτόν τον άθλιο δημοσιογράφο λίγα χρόνια πριν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.