Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Δίκη Βαξεβάνη: Υπό κράτηση τέθηκε η σύζυγος Στουρνάρα - Ηχογραφούσε παράνομα τη διαδικασία


Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη δίκη Βαξεβάνη-Νικολοπούλου, της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, στο Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, όταν διαπιστώθηκε ότι φίλη και συνεργάτιδά της, η οποία παρακολουθούσε την ακροαματική διαδικασία, ηχογραφούσε με το κινητό της κας Νικολακοπούλου.

Το γεγονός επισημάνθηκε άμεσα από τον συνήγορο υπεράσπισης Γιάννη Απατσίδη, με τη Λίνα Νικολοπούλου να ομολογεί ότι το κινητό που ηχογραφούσε ήταν το δικό της. Ο Γιάννης Απατσίδης ζήτησε άμεσα τη σύλληψη της Λίνας Νικολοπούλου, ενώ ο Γιάννης Μαντζουράνης έκανε λόγο για δόλο από την πλευρά της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα.

Το υλικό τελικά διεγράφη από τον ίδιο τον πρόεδρο του δικαστηρίου, γεγονός πρωτοφανές, που προκάλεσε την αντίδραση τόσο των συνηγόρων υπεράσπισης όσο και του Κώστα Βαξεβάνη, αφού προφανώς το παρανόμως ηχογραφηθέν υλικό πρέπει να διερευνηθεί. Ζητήθηκε ως εκ τούτου η κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου. Η σύζυγος του Γ. Στουρνάρα τέθηκε υπό κράτηση.

Η δίκη αφορά δημοσιεύματα του περιοδικού Hot Doc στις 26 Μαίου 2015, σχετικά με έργο που είχε αναλάβει η εταιρία της μηνύτριας για λογαριασμό του ΚΕΕΛΠΝΟ.


 http://www.documentonews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.