Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Υπάλληλος στα ΕΛΤΑ (πληρώνεται από εμάς) η Σοφία των #Παραιτηθειτε που δεν θέλει κοινωνικό κράτος!


Εύλογη η απορία πως καταφέρνει να στέλνει τα 3 κορίτσια της σε ιδιωτικό σχολείο και σε ιδιώτες γιατρούς.Υποπτεύομαι ότι στα ΕΛΤΑ την έβαλαν οι γνωριμίες που διαθέτει η οικογένειά της και για να έχει η οικογένειά της τις κατάλληλες γνωριμίες είναι από αξιo τζάκι και επομένως έχει την απαραίτητη οικονομική άνεση.





Σχόλιο από Παντελή Μπάγκο:

Όταν η παραιτηθείτσα Σοφία, μια υπάλληλος των ΕΛΤΑ (ξαναλέω, των ΕΛΤΑ), που είναι ο ορισμός του κρατικοδίαιτου υπαλλήλου και πιθανότατα διορίστηκε και με βύσμα επί ΠΑΣΟΚ για να κολλάει σφραγίδες χωρίς να είναι πχ γιατρός, δάσκαλος κλπ, βγαίνει και απαιτεί περικοπές δαπανών παντού και εξαγριώνεται που το κράτος της παίρνει από τη δουλειά της για να τα δίνει στους φτωχούς κάνοντας κοινωνική πολιτική, καταλαβαίνουμε πόσο χυλός έχει γίνει το μυαλό ορισμένων από τον φιλελευθερισμό. Δεν περιγράφω άλλο, μιλάμε για το απόλυτο fail...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.