Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Η επικαιρότητα της Κατοχής..


Η επικαιρότητα δεν παρουσιάζει πιά κανένα ενδιαφέρον.
Δεν υπάρχει καν επικαιρότητα.
Τί να σχολιάσει κανείς; Δεν είναι επικαιρότητα το Noor1, ούτε τα σκουπίδια στους δρόμους, ούτε ο νεκροί από αδέσποτες στο κράτος εν κράτει του Μενιδίου, ούτε οι συμμορίες ληστειών, ούτε οι βρωμερές παραλίες που μας "διαφημίζουν" στα πέρατα της γης, ούτε δεκάδες άλλα παρόμοια μικρότερα ή μεγαλύτερα.



Όλα αυτά δεν είναι επικαιρότητα.
Είναι η απόρροια ενός διαλυμένου κράτους, ενός κράτους υπό κατάληψη,
..όπου το μόνο μέλημα είναι η συγκέντρωση (κλοπή) μετρητών απ' τους πολίτες των μικρομεσαίων στρωμάτων για να αποπληρωθούν τα πλασματικά χρέη προς τους "εταίρους" τοκογλύφους.

Από τη στιγμή που ανακηρύχθηκε ως "θεσμός" η τρόϊκα, από τους απατεώνες της "πρώτης φοράς αριστερά", η επικαιρότητα σε μιά χώρα που οι "νόμοι" της γράφονται στο εξωτερικό και στέλνονται με e-mail για μετάφραση και ψήφιση, έπαψε να υπάρχει.
( οι καταχρηστικοί και αντισυνταγματικοί αυτοί "νόμοι" που έγιναν νόμοι του κράτους τα τελευταία επτά χρόνια, αποτελούν από μόνοι τους πραξικόπημα, και είναι ικανοί και αρκετοί για να στείλουν στην κρεμάλα, δηλαδή ισόβια, όλους όσους βουλευτές τούς υπερψήφισαν, μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας και της έννομης τάξης στην χώρα. )

Η μόνη επικαιρότητα που θα μπορούσε να εκληφθεί ως επικαιρότητα, αν και είναι αναμενόμενη οπότε χάνει την έννοιά της σαν "νέο",
..είναι πως απαλλάχτηκε με βούλευμα η πρώην γενική γραμματέας εσόδων, σε βάρος της οποίας είχε απαγγελθεί κακουργηματική κατηγορία για απόπειρα απιστίας σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου,
..όπως πριν λίγες μέρες είχε αθωωθεί ο πρώην υπουργός Οικονομικών, ο βεληΓκίκας των εμβασμάτων.
Όλοι αυτοί οι συνεργάτες των τοκογλύφων, τα γνήσια αυτά ανθρώπινα σκουλήκια που πρόθυμα και από θέσεις-κλειδιά για την καταλήστευση των πολιτών προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην τρόϊκα, έχουν πιά ασυλία για τις κακουργηματικές και προδοτικές πράξεις τους εναντίον της χώρας και του λαού.
Αυτό είναι επικαιρότητα αλλά δεν είναι νέο. Είναι Κατοχική πρακτική.

Επίσης και ο καύσωνας είναι επικαιρότητα που μπορεί να σχολιαστεί ως εξής:
Ο σώζων εαυτόν σωθήτω, και ο καθένας ας προσέξει τον εαυτό του,
..γιατί αυτό που αποκαλείται "κράτος" πλέον στην Ελλάδα είναι μία συμμορία δωσιλόγων που εφαρμόζει τις διαταγές της τρόϊκας.
Γι αυτούς όσοι περισσότεροι ψοφήσουμε τόσο καλύτερα. Δεν θάχουν να πληρώνουν μισθούς και συντάξεις, και θα βρούν και τρόπο να δημεύσουν μετά θάνατον και όση περιουσία έχει απομείνει του καθενός.

Ο πόλεμος μεταξύ (αλωμένου) κράτους και πολιτών καλά κρατεί.
Αυτή είναι η επικαιρότητα!..



Ουδέν Σχόλιον
( ο Μαντατοφόρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.