Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Γεννηματά: Η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν είναι συμπλήρωμα κανενός


Συμπλήρωμα κανενός δεν θα γίνουμε, υπογραμμίζει η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, στην εφημερίδα "Ελευθερία του Τύπου", συμπληρώνοντας ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα πρωταγωνιστήσει το επόμενο διάστημα στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου.

Η αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών με την καθοριστική δική μας ενίσχυση είναι το κλειδί. Αυτή η τοποθέτησή της ερμηνεύεται από στελέχη της ΔΗΣΥ, ως απάντηση στο άνοιγμα διαλόγου για συνεργασία από τον Αλέξη Τσίπρα.

«Η θέση μας είναι ξεκάθαρη, σταθερή και όχι ευκαιριακή», ενώ επισημαίνει ότι «το πραγματικό δίλλημα σήμερα είναι: εθνική συνεννόηση ή καταστροφή. Σε αυτό το εθνικό δίλλημα έχουν να απαντήσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ που εξακολουθούν να παίζουν το παιγνίδι του μικρού δικομματισμού, της πόλωσης και του διχασμού».

Η χώρα μπορεί να βγει από τα μνημόνια, όμως με άλλη πολιτική και άλλη κυβέρνηση και όχι με νέες ψεύτικες ελπίδες, καθώς, όπως λέει «η κρίση έφερε τα μνημόνια και τη λιτότητα και όχι τα μνημόνια την κρίση».

«Η περίοδος 2004-2009 με τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας του Κ. Καραμανλή, επέφερε καίριο πλήγμα στην οικονομία. Με τις κυβερνήσεις Τσίπρα η χώρα πισωγύρισε. Εγκλωβίστηκε στο δίλημμα Grexit ή διαρκής λιτότητα και οδηγήθηκε στη μόνιμη επιτροπεία με δεσμεύσεις που ναρκοθετούν την προοπτική επανεκκίνησης της οικονομίας και την έξοδο από την κρίση. Δεν ξεχνάμε τίποτα, δεν χαριζόμαστε σε κανέναν. Όμως η χώρα πρέπει να πάει μπροστά. Με εθνική συνεννόηση, εθνική γραμμή και αξιόπιστη κυβέρνηση ευρείας στήριξης. Μόνον έτσι θα υπάρξει πραγματική ελπίδα», αναφέρει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Αναπάντητο θα μείνει το ερώτημα..

Χα, χα, χα

lolek
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.