Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

ΦΩΤΟ: Ο εκδότης του unfollow ταυτίζεται με τους μπάτσους... Μόνος του τα λέει!!


Ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, εκδότης του περιοδικού και της ιστοσελίδας unfollow, βρέθηκε πάλι στο μάτι του κυκλώνα όταν κατηγορήθηκε από τον κόσμο της αριστεράς ότι ταυτίστηκε με τον πρεζέμπορα Μαρινάκη, όταν προχθές ενεπλάκη στην σύγκρουση Μαρινάκη/Σαββίδη(κυβέρνησης) δημοσιεύοντας αποκαλύψεις που δήθεν αθώωναν τον Μαρινάκη.

Είχαμε πει και τότε ότι η Αριστερά στα φαγώματα των ολιγαρχών δεν εμπλέκεται και ο εν λόγω κύριος άνηκε στην αριστερά αφού είχε κατέβει και υποψήφιος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η οποία καμία σχέση έχει με το κατάντημα του.

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία, ενώ κατηγορεί ως γκρουπούσκουλα όσους κατηγόρησαν το περιοδικό του, γράφει ότι οι δημοσιογράφοι (εννοώντας τον εαυτό του) ταυτίζονται με τους μπάτσους και δεν έχουν φίλους.

Να πούμε στον Χαραλαμπόπουλο βέβαια ότι το σύνθημα "μπατσοι-tv-νεοναζί, όλα τα καθάρματα δουλεύουν μαζί" δεν βγήκε τυχαία, και ο ίδιος δικαιώνει και σήμερα αυτή την άποψη!


anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.