Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Φρίκη: Πήγε να σκοτώσει το παιδί της, κάνοντάς του "εξορκισμό".

Σε πολύ άσχημη κατάσταση μεταφέρθηκε ένα 11χρονο κορίτσι στο νοσοκομείο, καθώς η μητέρα του επιχείρησε να "εξορκίσει δαίμονες" που πίστευε ότι το είχαν καταλάβει, φέροντάς το ένα βήμα πριν το θάνατο.

Συγκεκριμένα, η μητέρα τέρας, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άρπαξε το παιδί της, το γύμνωσε και στη συνέχεια άρχισε να το χτυπά, να το κλωτσάει, να το δαγκώνει και να του χώνει χώμα στο στόμα και στα μάτια, ώστε να «διώξει» τους «δαίμονες» από μέσα του.

Το φρικιαστικό γεγονός συνέβη στην Καλιφόρνια και, σύμφωνα με τους σοκαρισμένους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, περίπου μια ντουζίνα άτομα παρακολουθούσαν την μητέρα να ετοιμάζεται να σκοτώσει το παιδί της χωρίς να παρεμβαίνουν.

Τελικά ένας άνδρας ακινητοποίησε την έξαλλη μητέρα μέχρις ότου έλθει η αστυνομία η οποία και συνέλαβε την 45χρονη γυναίκα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και επίθεση με φονικό όπλο (χτυπούσε το παιδί με ένα ξύλο) και μετέφερε το τραυματισμένο κορίτσι σε κοντινό νοσοκομείο, για τις πρώτες βοήθειες.


topontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.