Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 25-7-2017


Την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στο ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, σε όλα τα δυτικά ηπειρωτικά, και στο Ιόνιο. Πιθανότητα τοπικών βροχοπτώσεων υπάρχει στη δυτική χώρα από το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα κυμανθεί από 20 έως 38 βαθμούς, στην δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο από 19 έως 34, στη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο από 20 έως 39, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 34, και στα νησιά του Αιγαίου από 20 έως 39.

Οι άνεμοι στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν σταδιακά νότιοι-νοτιοδυτικοί 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 28 έως 37 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός με τοπικές μόνο νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 26 έως 34 βαθμούς.

Στη Λέσβο αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το πρωί θα γίνουν σταδιακά νότιοι 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 39 βαθμούς.

Στην Κω αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς.

Lemmy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.