Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 29-7-2017


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κυρίως τις θερμές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 22 έως 35 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 17 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 23 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 20 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, με ενίσχυση μετά το μεσημέρι στο Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο σε μέτριους 5 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά ισχυρούς 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα γύρω ορεινά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, με πρόσκαιρη στροφή τους τις μεσημεριανές ώρες σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε το Σάββατο στη Λέσβο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια και ενισχυμένους ανέμους περιμένουμε το Σάββατο στην Κω. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Lemmy
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.