Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 26-7-2017



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά ηπειρωτικά, το Ιόνιο και τα βόρεια ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τμήματα περιμένουμε την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017. Η θερμοκρασία θα σημειώσει βαθμιαία πτώση, ενώ παράλληλα σταδιακή ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι δυτικοί άνεμοι.

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 24 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 19 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 17 έως 28 βαθμούς), 25 έως 33 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 24 έως 35 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις και στα ανατολικά τμήματα από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και μετά το απόγευμα στα δυτικά τμήματα ισχυροί 6 μποφόρ από δυτικές διευθύνσεις, στο Κεντρικό Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και αργότερα στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στον Κορινθιακό Κόλπο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στο Σαρωνικό από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, όπου τις μεσημεριανές ώρες πρόσκαιρα θα στραφούν σε νότιους μέτριους 4-5 μποφόρ και το βράδυ σε βορειοδυτικούς μέτριους 4-5 μποφόρ και στο Σαρωνικό τοπικά σε ισχυρούς 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα ορεινά περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και τις βραδινές ώρες μέτριοι 5 μποφόρ, ενώ πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Τετάρτη στη Λέσβο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Τετάρτη στην Κω. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Lemmy
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.