Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Φοιτήτρια στην Κομοτηνή καταγγέλλει ξυλοδαρμό και bullying από συμφοιτήτριές της.


Τον άγριο ξυλοδαρμό της από δύο συμφοιτήτριές της καταγγέλλει μία φοιτήτρια στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, αλλά και προσπάθεια συγκάλυψης των γεγονότων από καθηγητή της σχολής, ενώ σημειώνει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται bullying από τις συγκεκριμένες κοπέλες.Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με ασήμαντη αφορμή, όπως καταγγέλλει η φοιτήτρια. Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια πρόβας παραδοσιακών χορών στο αμφιθέατρο σχολή, η κοπέλα δέχτηκε αρχικά φραστική επίθεση για τα νύχια της και όταν η σπουδάστρια ζήτησε το λόγο για αυτή την παρατήρηση, όπως καταγγέλλει, ακολούθησαν τα χειρότερα. Την έσπρωξαν, την έριξαν στο πάτωμα και άρχισαν να την κλωτσάνε σε όλο της το σώμα, μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της.

Η κοπέλα καταγγέλλει ακόμα πως πριν από το συγκεκριμένο περιστατικό, είχε πέσει θύµα εκφοβισµού από τις δύο συµφοιτήτριές της εν ώρα µαθήµατος, παρουσία του καθηγητή της, ο οποίος φέρεται να κράτησε αµέτοχη στάση. Μάλιστα, σύμφωνα με τις δηλώσεις της στο «Πρώτο Θέμα», την ηµέρα που νοσηλεύτηκε την επισκέφτηκε ο καθηγητής, ο οποίος, όπως τονίζει η φοιτήτρια, την παρακάλεσε να µη µαθευτεί παραέξω το συµβάν. Υποστηρίζει, ότι δέχτηκε και τηλεφωνήµατα από τον ίδιο, στα οποία επανέλαβε ότι είναι προτιμότερο να µη δώσει έκταση στο επεισόδιο.

Βγαίνοντας από το νοσοκομείο, η κοπέλα επικοινώνησε µε την κοσµήτορα της σχολής της για να την ενηµερώσει για τις απουσίες, αλλά εκείνη έδειξε να αγνοεί το συµβάν, για το οποίο όπως της εξήγησε δεν ενηµερώθηκε ποτέ, και δεσµεύτηκε να επικοινωνήσει άµεσα µε τον καθηγητή.

Η φοιτήτρια επέστρεψε στη σχολή μετά από περίπου 15 ημέρες, και καταγγέλλει ότι και κατά την επιστροφή ήρθε αντιµέτωπη µε ακραίες συµπεριφορές από την πλευρά των δύο συµφοιτητριών της και άλλων µελών της παρέας τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.