Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 2-7-2017


Την Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017 αναμένεται αίθριος καιρός και ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα με εξαίρεση την Ήπειρο και το βόρειο Ιόνιο. Οι άνεμοι στο νότιο Αιγαίο και το Ιόνιο θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα κυμανθεί από 20 έως 41 βαθμούς, ενώ στην περιοχή του Έβρου θα φτάσει τοπικά τους 43 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς, ενώ στη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο από 22 έως 42, όμως κατά τόπους θα φτάσει και τους 44 με 45 βαθμούς. Στα νησιά του Ιονίου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Αιγαίου από 21 έως 41, όμως τοπικά στη νότια Κρήτη και τη Ρόδο θα φτάσει και τους 44 με 45 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, ενώ στο κεντρικό και νότιο από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Στη Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα στραφούν σταδιακά σε βορειοδυτικούς 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 31 έως 43 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν σε νότιους ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 28 έως 39 βαθμούς.

Στη Λέσβο αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 41 βαθμούς.

Lemmy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.