Τελευταίες Αναρτήσεις

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Η αλλαγή στο Facebook που έχει τρελάνει τους χρήστες (Photo)


Αρχικά λίγοι ήταν οι χρήστες που το παρατήρησαν, ωστόσο, όσο περνούσαν οι μέρες όλο και περισσότεροι διαπίστωναν ότι το Facebook είχε προσθέσει ένα χαρακτηριστικό στη λειτουργία του και δεν ήταν απολύτως σίγουροι ότι τους άρεσε.
Στην αρχή του μήνα, το Facebook, η πιο δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, προσέθεσε ένα νέο κουμπί στο προφίλ των χρηστών, που τους επιτρέπει να πουν «γεια» (Hello) σε άλλους χρήστες-φίλους τους.Ωστόσο, πολλοί χρήστες σημείωσαν ότι το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό τους προκαλεί προβλήματα, ιδίως όταν διαγράφουν κάποιον από τους φίλους τους στο Facebook, αλλά κατά λάθος του στέλνουν μήνυμα «Γεια».

Συχνά, κάποιοι λένε, αυτό τους συμβαίνει και με προφίλ άλλων χρηστών, με τους οποίους δεν είναι φίλοι, αλλά τα παρακολουθούν από καιρού εις καιρόν (μια συνήθεια που δεν είναι και πολύ καλή…).

Ούτως ή άλλως, το Facebook έχει προβλέψει το ενδεχόμενο το… επίμαχο κουμπί να πατηθεί κατά λάθος και έτσι, αν το ξαναπατήσουμε αμέσως, το μηνυματάκι ακυρώνεται

Όπως και νά’ χει, υπάρχουν αρκετές γκρίνιες για το κουμπί «Γεια» στο Facebook και μένει να δούμε αν η εταιρεία θα υποχωρήσει στις διαμαρτυρίες ή αν θα το διατηρήσει…


topontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Η προτιμηση μας ειναι τα Eλληνικά και όχι τα greeklish.

Δημοσιευουμε κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξη.