Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Δελτίο καιρού για Δευτέρα 30/7/2018


Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν παροδικοί όμβροι ή βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες, περιμένουμε τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018. Τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι τοπικά έντονα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 31 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 18 έως 35, στην Ήπειρο από 19 έως 34 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 19 έως 36, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 33 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 33 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 22 έως 33 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ, στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά πελάγη από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν σχεδόν μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες θα αυξηθούν με πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων όμβρων ή πρόσκαιρων καταιγίδων, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στην πόλη της Αθήνας θα κυμανθεί από 26 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς.

Lemmy
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.