Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Συριζανελ, Βαξεβανης κι Olympia.


Θα επρεπε ηδη να γνωρίζατε την κοντρα αναμεσα στον Βαξεβανη και τον Τριανταφυλοπουλο. Είναι υπαρκτη, ψαξτε την. Είναι η δημοσιογραφικη βαρωνια της πρωτης, δευτερης εννιακοστης ενατης αριστερας.
Φυσικά ο Βαξεβανης δεν είναι τοσο βρωμικος οσο ο Μακης. Αλλα τι διαφορα κανει;

Ο Μακης, ή Κωστας; Δεν βλεπω πια διαφορα περα από τα εντυπωσιακά editorials του Κώστα που δεν εχουν καμια σημασια.
Το προβλημα του Κωστα είναι ότι έβγαλε την σκανδαλαρα για μη δηλωμένη off shore Αδωνη, κι αποφασισε ότι αφου η επιτροπη του ελεγχου της Βουλης δεν του βγαζει του θεμα του, δεν είναι επαρκης.


Σοβαρά Κωστά; 


Κι η λίστα Λαγκαρντ τι είναι; Το ανέκδοτο του σαλεπιτζή;


Από το μηνιαίο Hotdoc στο εβδομαδιαιο Documento είναι ένας κυβερνητισμός απόσταση. Θυμάμαι μια παλαιότερη νύξη του Φαλτσιανί για επιλεκτικά πολιτικά κριτήρια του Βαξεβάνη στο θέμα θέμα της λίστας Λαγκάρντ. Που είναι λοιπόν η λίστα Λαγκάρντ για την κυβέρνηση Συριζανέλ; Την έκλεψε πάλι ο Βενιζέλος; Μήπως πιθανά αδικήματα όλως τυχαίως έχουν παραγραφεί από τους υπερασπιστές του λαού;


Παρακατω δημοσιευω κατι από τα μίντια του ελάσσονος κυβερνητικού συνασπισμού.


Το αντιπασοκικο site γνωστο ως Ολυμπια, που έκλεψε την εμπιστοσύνη μας υπέρ του Καμμενου κι έπειτα υπέρ των Συριζανέλ.

2015, OLYMPIA olympia spyr <olympianspirit@gmail.com>
Fri 6/26/2015, 11:24 AM
You

Αγαπημένε φίλε, ξέρεις την εκτίμηση μας στο πρόσωπο σου. Είναι δικαίωμα σου να κοπανάς αλύπητα και το κατανοούμε απόλυτα.
Εμείς όμως αγωνιστήκαμε από το 2010 για να έλθει αυτή η κυβέρνηση όταν ακόμα δεν υπήρχε. Αυτό γιατί γνωρίζαμε ότι Καμμένος και Τσίπρας ήταν πεντακάθαροι. μακρυά από λίστες. Τότε ο Καμμένος ήταν βουλευτής και ο Τσίπρας αρχηγός ενός κόμματος που διαλυόταν και είχε 3% στις δημοσκοπήσεις. Τους είδαμε όμως ως μόνη λύση. Ακόμα και για τον Παυλόπουλο στην θέση του ΠτΔ αγωνιστήκαμε σκληρά. Ήταν ο καταλληλότερος παρά την σκληρή κριτική που του είχαμε ασκήσει στο παρελθόν. Και σήμερα αποδεικνύεται ότι είναι στην πρώτη γραμμή δίπλα στον Αλέξη και δεν παριστάνει τον μαϊντανό.
Γίναμε μνημονιακοί; Όχι. Αλλά αν θυμάσαι, ως πρώτο μέλημα βάλαμε πάντα την τιμωρία της εγκληματικής συμμορίας Σημίτη που οδήγησε την Ελλάδα στην καταστροφή. Όλα από εκεί εκπορεύονται. Μνημόνια, Σαμαράδες, όλα.
Σήμερα λοιπόν που βλέπουμε ότι με τις ταπεινές μας δυνάμεις βοηθήσαμε σε μία κατάσταση και κυρίως αποτρέψαμε τον διχασμό (ήθελαν ΣΥΡΙΖΑ μόνο του και απέναντι ΝΔ και φασίστες να δέρνουν στον δρόμο και να φέρουν διχασμό), δεν υπάρχει περίπτωση να τους εγκαταλείψουμε. Ας κάνουν και μία υπαναχώρηση για να κερδίσουν χρόνο ώστε να αρχίσουν το εσωτερικό ξεκαθάρισμα.
Μην ξεχνάμε τον στρατηγό Ζούκοφ ή τον Κουτούζοφ. Έκαναν πίσω μπροστά στον όγκο του Χίτλερ και του Ναπολέοντα αλλά επέλεξαν αυτοί την στιγμή που θα αντεπιτεθούν. Το έκαναν και συνέτριψαν πανίσχυρες μηχανές.
Πρώτα να κλείσουν οι κερκόπορτες λοιπόν και έπειτα η σύγκρουση στον χώρο και τον χρόνο που εμείς θα επιλέξουμε. Αυτή είναι η στρατηγική που προάγουμε. Μακάρι να δικαιωθούμε.

Καλή δύναμη αδελφέ μας!
Υπάρχουν και πιο αποκαλυπτικά mails που μου περιέγραφαν το ότι το Olympia θεωρούσε τον Σύριζα απόλυτα εθνοπροδωτικό και στενό ιδεολογικό συγγενή του Σημίτη. Δεν κατάφερα χθες να τα εντοπίσω.

Είχε δίκιο τότε το Olympia.
Ας μας εξηγήσει το ίδιο τι συνέβη και που πήγε το αφήγημα του Μπρεσ-Λιτόφσκ που μοιράστηκαν με τον Συριζα

Πέτρος Αργυρίου, agriazwa.blogspot.com, 19/7/2018

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.