Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Μαθήματα πολεμικών τεχνών σε Έλληνες εφοριακούς! - Εκπαιδεύονται από πρωταθλητή πάλης πριν πάνε για ελέγχους (Photos)


Εκπαίδευση σε πολεμικές τέχνες και τεχνικές αυτοάμυνας έχουν ξεκινήσει δεκάδες ελεγκτές της εφορίας και του ΣΔΟΕ, και μάλιστα από πρώην Πρωταθλητή στην Πάλη, Μπάμπη Καλτσίδη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο μαθήματα πολεμικών τεχνών την εβδομάδα, οι προπονήσεις γίνονται δύο φορές την εβδομάδα και ήδη συμμετέχουν περίπου 40 εφοριακοί.


Η αυτοπροστασία των ελεγκτών κρίθηκε απαραίτητη μετά από διαμαρτυρίες τους όπου ανέφεραν ότι πολλές περιπτώσεις περιπτώσεις ελέγχου, ιδίως σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, κατέληξαν σε τραμπουκισμούς εις βάρος τους, χτυπήματα, απειλές, ακόμη και σε κυνηγητό.

Οι ελεγκτές είχαν εκφράσει παράπονα στην υπηρεσία τους ότι πηγαίνουν απροστάτευτοι για φορολογικούς ελέγχους, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα, κι έτσι από πέρσι η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, αναζητούσε μέτρα προφύλαξης.

Έτσι, η εκπαίδευσή τους περιλαμβάνει πλέον και την εκμάθηση λαβών πάλης, τεχνικών αποφυγής χτυπημάτων, γροθιών, ακόμη και μυστικών για το πώς μπορεί να ελευθερωθεί κάποιος από μια λαβή ακινητοποίησης.

topontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.