Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΟΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ LSD…


"Τώρα που έκλεισε η αξιολόγηση δεν είναι καθόλου εύκολο να πουλάς καταστροφολογία και φόβο". Τάδε έφη ο Τσίπρας ο μεγαλοπρεπής, μακάριος, πανηγυρτζής, όπως πάντα, διασκεδαστικός ολοένα και λιγότερο, διατεθειμένος να παίζει ολοένα και περισσότερο με τα νεύρα μας, με την ψυχική μας ισορροπία κλπ.

Υποστήριξε μάλιστα ότι "κατά γενική ομολογία έχουμε μια καλή συμφωνία", κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως ψευδοπροφήτη της καταστροφής.

Ύστερα από ενδελεχή έρευνα στην οποία προχωρήσαμε αμέσως και μετά από αυτές τις τελευταίες δηλώσεις καταλήξαμε στην μόνη σίγουρη εξήγηση για την εμμονή του Τσίπρα ότι όλα βαίνουν μια χαρά και ότι ο Μητσοτάκης είναι ένας άθλιος ψευδοπροφήτης, που προσπαθεί να τον ρίξει με τις γραφικές του καταστροφολογίες.

Ο Τσίπρας έχει πειστεί, γύρευε από ποιον, ότι στην Λίμνη του Μαραθώνα έχει πέσει LSD και έτσι όλοι βλέπουν οράματα ανάπτυξης, την διαπλοκή να ψυχορραγεί, τον Παπά και τον Καμμένο να κόβουν βόλτες με διαστημικούς πυραύλους, την Μέρκελ να του κάνει αέρα κ.ο.κ.

"Άραγε, μέχρι πότε στ’ αλήθεια θα κρατήσει αυτή η ανακωχή, μεταξύ των ενοίκων";…

Δημοσιεύθηκε από Παρεμπιπτόντως


anarchypress
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.