Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

ΚΕΑ Ιουλίου 2018: Αυτή είναι η ημερομηνία πληρωμής


Εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης. Στις 26 Ιουλίου από τις απογευματινές ώρες η πληρωμή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης / ΚΕΑ
Εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης, ύψους 65.664.302,27 ευρώ, προκειμένου να προχωρήσει η καταβολή της πληρωμής, για το Ιούλιο, του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) στους δικαιούχους, το σύνολο των οποίων ανέρχεται στους 293.195.

Αυτό ορίζει απόφαση της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, σύμφωνα με την οποία τα χρήματα θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς στις 26 Ιουλίου από τις απογεματινές ώρες, ενώ θα είναι διαθέσιμα στους δικαιούχους την επομένη, δηλαδή στις 27 Ιουλίου.

Η πληρωμή του ΚΕΑ πραγματοποιήθηκε με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.


Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.


http://www.dikaiologitika.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.