Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Λαφαζάνης: Εγκληματική η ρήξη με τη Ρωσία


Την πλήρη αντίθεσή του στην αντιπαράθεση που έχει ξεκινήσει η ελληνική κυβέρνηση με τη Ρωσία εκφράζει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για «μείζον εθνικό έγκλημα για τα εθνικά μας συμφέροντα και την ασφάλεια της χώρας».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σημείωσε ότι «η Ρωσία όχι μόνο δεν έχει βλάψει την Ελλάδα, αλλά αθόρυβα έχει βοηθήσει για την ασφάλεια μας και ιδιαίτερα έχει βοηθήσει την Κύπρο, η οποία σε κρίσιμες στιγμές διέσωσε την ανεξαρτησία της χάρις στη Ρωσία. Η κυβέρνηση, δυστυχώς, έχει ανοίξει πόλεμο με τη Ρωσία και αυτό που βλέπουμε είναι μόνο η αρχή. Θα ακολουθήσουν και άλλα επικίνδυνα κεφάλαια δουλικής παρακολούθησης της στρατηγικής των πιο ψυχροπολεμικών, επιθετικών και αντιρωσικών κύκλων των ΗΠΑ».

Υπενθύμισε, ακόμη, ότι το 2015 επί υπουργίας του στο υπ. Ενέργειας «είχε προχωρήσει σε σύναψη συμφωνίας με τη Ρωσία για την κατασκευή αγωγού με ρωσικό φυσικό αέριο που θα περνούσε από την Ελλάδα προς την Ευρώπη και θα απέφερε στη χώρα, πέραν των πολλών άλλων ευεργετημάτων, έκτακτή ενίσχυση, υπό τύπο προκαταβολής για τα μελλοντικά κέρδη από τον αγωγό, ύψους 3-5 δισ. Ευρώ».

http://www.efsyn.gr/arthro/lafazanis-egklimatiki-i-rixi-me-ti-rosia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.