Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

“Αν θέλετε να σωθείτε, φύγετε από τη χώρα!”


Ναι! Αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα που εκπέμπεται σταθερά από την κυβέρνηση και τα κάθε είδους φερέφωνά της αυτές τις μέρες, και το επιβεβαίωσαν και χθες βράδυ στην συνέντευξη Τύπου οι ανεκδιήγητοι Τόσκας και Τζανακόπουλος.
Όταν πριν από οχτώ μήνες πνίγηκαν 24 άνθρωποι και τώρα κάηκαν ή πνίγηκαν στη θάλασσα, στην προσπάθεια να ξεφύγουν από την κόλαση της φωτιάς, περισσότεροι από 84, και η κυβέρνηση διαβεβαιώνει πως από την πλευρά της όλα έγιναν όπως έπρεπε, αλλά οι νεκροί ήταν μοιραία συνέπεια μη αντιμετωπίσιμων καταστάσεων, η κυβερνητική πρόταση προς τους πολίτες είναι σαφής:

Αν θέλετε να σωθείτε από την όποια ενδεχόμενη αυριανή πλημμύρα ή πυρκαγιά, δεν έχετε παρά να εγκαταλείψετε τη χώρα και να αναζητήσετε αλλού συνθήκες ασφάλειας.

ΠΗΓΗ:
https://iskra.gr/%ce%b1%ce%bd-%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%b5%cf%84%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%89%ce%b8%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%cf%86%cf%8d%ce%b3%ce%b5%cf%84%ce%b5-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7-%cf%87%cf%8e%cf%81/

Την εικόνα την πήραμε από δω:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2018/07/blog-post_739.html

Και τα λόγια:
Oι λέξεις αλαζόνες, κυνικοί, ασεβείς και προκλητικοί είναι λίγες για να τους χαρακτηρίσω!

Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=11053
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.