Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Δελτίο καιρού για Τετάρτη 25/7/2018


Άστατο καιρό με βροχές και καταιγίδες κυρίως από το μεσημέρι και μετά στα ηπειρωτικά και πιθανόν στις Σποράδες, περιμένουμε την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018. Τα φαινόμενα τοπικά ενδέχεται να είναι ισχυρά. Πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες είναι επίσης πιθανό να εκδηλωθούν σε ορεινά τμήματα της Κρήτης. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 29 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 18 έως 33 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 18 έως 35, στην Ήπειρο από 18 έως 30, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 29 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 19 έως 32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 34 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα βορειοδυτικά πελάγη μέτριοι 5 μποφόρ, αλλά μέχρι το βράδυ θα στραφούν σε νότιους με ίδιες εντάσεις. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι τις βραδινές ώρες σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και από τις απογευματινές ώρες στα ανοικτά βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν, με πιθανότητα εκδήλωσης παροδικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Αθήνας θα κυμανθεί από 25 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς.

Lemmy
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.