Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Δελτίο καιρού για Δευτέρα 23/7/2018


Τη Δευτέρα 23 Ιουλίου αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες, αρχικά στα βόρεια και δυτικά και στη συνέχεια σε όλη τη χώρα με εξαίρεση το νότιο Αιγαίο. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι και έπειτα στα βόρεια και δυτικά ηπειρωτικά, στο Ιόνιο, και στα ορεινά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς, σε κάποιες περιοχές όμως της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας θα φτάσει τοπικά και τους 36 με 37 βαθμούς. Στη Δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς. Στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Βορειοδυτική Πελοπόννησο η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 29 βαθμούς, ενώ στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 23 έως 37. Στα νησιά του Ιονίου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 26 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 20 έως 36 βαθμούς. Τέλος στην Κρήτη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 39 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, με ενίσχυση από το μεσημέρι κατά 1 έως 2 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ζέστη και ηλιοφάνεια, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα ενισχυθούν σημαντικά και θα φτάνουν τοπικά και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 29 έως 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Από το μεσημέρι και έπειτα υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς ίδιας έντασης, ενώ από το απόγευμα θα γίνουν δυτικοί 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 27 έως 34 βαθμούς.

Lemmy
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.