Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Βούλιαξαν τα Βόρεια προάστια από την καταιγίδα - Τα αυτοκίνητα επέπλεαν στην Κηφισίας Video


Άνοιξαν οι ουρανοί στα βόρεια προάστια και για άλλη μια φορά εμφανίσθηκε πρόβλημα από τις πλημμύρες. Αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν και παρασύρθηκαν, δρόμοι πλημμύρισαν και μετατράπηκαν σε ποτάμια και μάταια ο κόσμος προσπαθούσε να βρει ένα μέρος να προφυλαχθεί.




Οι περιοχές που επλήγησαν ήταν το Μαρούσι, το Χαλάνδρι, τα Μελίσσια, τα Βριλήσσια, η Κηφισιά, ο Διόνυσος , η Εκάλη και όλοι οι μεγάλοι δρόμοι έγιναν αδιαπέραστα ποτάμια.



Μάλιστα ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος απηύθυνε έκκληση μέσω του Σκαι, στους πολίτες να μην κυκλοφορούν πεζή στην Αμαρουσίου – Χαλανδρίου και την Κονίτσης, λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

«Υπάρχουν τεράστιοι όγκοι νερού στην Αμαρουσίου – Χαλανδρίου στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ελευθερίου. Υπάρχει ένα παλιό αμαξοστάσιο του δήμου Αμαρουσίου πάνω στο ρέμα της Σαπφούς, έχει βγει το νερό..» είπε ο αντιπεριφερειάρχης.



Η αγωνία των κατοίκων στα καμένα επιδεινώνεται αφού εάν η καταιγίδα περάση στην Πεντέλη δεν θα υπάρχουν δέντρα να συγκρατήσουν τους τεράστιους όγκους νερού που θα κατεβαίνουν από το βουνό.

Επίσης λόγω της κακοκαιρίας έχει κλείσει η γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά και ο παράδρομος της νέας εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας στο ύψος μεγάλου σούπερ μάρκετ.




topontiki
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.