Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Σήμερα η μεγάλη φορο-λοταρία για 10.000 τυχερούς


Σήμερα θα διενεργηθεί στο υπουργείο Οικονομικών η μεγάλη λοταρία που θα μοιράσει από 1.000 ευρώ σε 10.000 τυχερούς. Στην κληρωτίδα θα μπουν οι λαχνοί που έχουν ήδη οι φορολογούμενοι και αντιστοιχούν στις δαπάνες που πραγματοποίησαν με πιστωτικές κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικών συναλλαγών από τον Ιανουάριο έως και τον Σεπτέμβριο του 2017 καθώς και τον μήνα Νοέμβριο, δηλαδή για 10 μήνες.

Οι αριθμοί των λαχνών έχουν ήδη αναρτηθεί στο TAXIS και ο κάθε φορολογούμενος μπορεί να ενημερωθεί για το πόσους και ποιούς έχει στην κατοχή του με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής του σ αυτό.

Πρόκειται στην πραγματικότητα για δέκα διαφορετικές κληρώσεις - μία για κάθε έναν μήνα - οι οποίες θα διεξαχθούν σε ειδική αίθουσα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών. Με βάση τον σχεδιασμό οι κληρώσεις είχε προγραμματισθεί να ξεκινήσουν από το πρωί.

Στη συνέχεια οι 10.000 τυχεροί λαχνοί θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων μέσω της οποίας θα ενημερωθούν οι φορολογούμενοι για τα αποτελέσματα των κληρώσεων.

Ειδικότερα οι φορολογούμενοι πρέπει να μπουν στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ www.aade.gr και στη συνέχεια πατώντας την ένδειξη «Δημόσιες Κληρώσεις» να δουν τα αποτελέσματα των κληρώσεων στο TAXIS αφού χρησιμοποιήσουν τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης σ' αυτό.

Επίσης το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ θα αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό των τυχερών στο TAXIS. Η καταβολή των ποσών στους τυχερούς πρόκειται να γίνει στις 29 Δεκεμβρίου.

Η επόμενη κλήρωση που θα αφορά τις δαπάνες του Δεκεμβρίου θα γίνει στο τέλος Ιανουαρίου.

in.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.