Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ για Τρίτη 26-12-2017


Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017 σε ολόκληρη τη χώρα αρχικά αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες όμως σταδιακά και από τα δυτικά θα αυξηθούν. Ασθενείς βροχές θα εκδηλωθούν από τις μεσημεριανές ώρες στο Ιόνιο και σε παράκτιες περιοχές της Δυτικής Ελλάδα, ενώ το βράδυ ενδέχεται να βρέξει σε νησιωτικά τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου. Τις πρωινές και νυχτερινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους πυκνές ομίχλες. Νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -5 έως 14 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο από -2 έως 14 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 2 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -1 έως 17 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 15 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 5 έως 16 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ, και μετά το μεσημέρι τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και σταδιακά στα βορειότερα πελάγη μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε αραιές νεφώσεις, ενώ τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς στρεφόμενοι σταδιακά σε δυτικούς με ίδιες εντάσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια, ωστόσο τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα πλησιάσουν τους -3 βαθμούς Κελσίου.

Lemmy
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.