Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ για Κυριακή 24-12-2017


Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017 αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά, και σποραδικούς όμβρους στην Εύβοια, στις Σποράδες, στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα, στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, και στην Κρήτη. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στο Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές μόνο νεφώσεις. Έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από -5 έως 12 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από -4 έως 12, στα νησιά του Ιονίου από 3 έως 11, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 2 έως 7, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 4 έως 9, και στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 7 έως 10 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ, ενώ στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά και τα 8 έως 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιονοπτώσεις ή χιονόνερο στα ορεινά και ημιορεινά του νομού και πιθανώς σποραδικούς όμβρους. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 3 έως 8 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από -1 έως 5 βαθμούς.

Lemmy
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.