Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Πάτρα: Ο Αρτέμης Σώρρας κυκλοφορεί ως «καλόγερος» – Τι λέει πρώην συνεργάτης του


Εννιά μήνες παραμείνει άφαντος ο πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσις Αρτέμης Σώρρας. Ο άνθρωπος που απασχόλησε τα ΜΜΕ για τα 600 δισ., τις ακροδεξιές και ρατσιστικές απόψεις του αλλά και για τους χιλιάδες οπαδούς του. Πρώην μέλος της Ελλήνων Συνέλευσις και συνεργάτης του «δισεκατομμυριούχου» Αρτέμη καταγγέλλει πως ο Αρτέμης Σώρρας έχει μεταμφιεστεί σε καλόγερο, έχει αφήσει γενειάδα για να μην αναγνωρίζεται και κυκλοφορεί από την Πάτρα μέχρι τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόσμος της Πάτρας» πρώην μέλος της Οργάνωσης, τον είδε, τον αναγνώρισε, τον συνάντησε στην οδό Πατησίων και ο Σώρρας… έκανε πως δεν τον ήξερε.



Σύμφωνα με περιγραφές των ιδίων, ο καταζητούμενος επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις», έχει πιο μεγάλο μούσι από πριν, φορά καλυμμαύκι και φροντίζει να «χάνεται» μέσα στο πλήθος, ώστε να περνά απαρατήρητος. Είναι ευνόητο ότι επέλεξε να μείνει στην Αθήνα, αφού εκεί μπορεί ευκολότερα να κρυφτεί αλλά και να «κυκλοφορεί» μεταμφιεσμένος ως… καλόγερος!

Το τελευταίο μήνυμα του Σώρρα

Ο Αρτέμης Σώρρας κάνει λόγο για σχέδιο προδοτών και γνωστοποιεί τη διαγραφή της Βίκυς Σώζου από την «Ελλήνων Συνέλευσις».

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων: «Διαγράφω τη Βίκυ Σώζου για όλα αυτά που έχει πει. Πόσο επιλήψιμα είναι; Τι άλλο πρέπει να κάνεις ρε Βίκυ; Να μας βάλεις καμία βόμβα να μας ανατινάξεις; Έχει πει το στόμα σου χιλιάδες πράγματα για αυτό το σχέδιο το αποστατικό, το προδοτικό που κάνετε εσείς και κάποιοι άλλοι. Και δηλητηριάζετε τα μυαλά των ανθρώπων μέσα στο σπίτι μας. Ποιος είναι ο λόγος παιδί μου; Σε πείραξε κανένας από το γραφείο;». Ακούστε όσα λέει ο Αρτέμης Σώρρας στο ηχητικό μήνυμα που αναρτήθηκε στο κανάλι του στο YouTube.




topontiki
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.