Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Προσοχή, δεν ανοίγουμε σε ξένους! (κινδυνεύει το πολίτευμα)


Είναι το πρώτο πράγμα που μαθαίνει ένα παιδάκι από τους γονείς του, οι οποίοι μάλιστα φροντίζουν να το μάθει και με το καλό και με το άγριο. Η πόρτα του σπιτιού είναι για το παιδί η πύλη προς τον έξω κόσμο, που όπως και να το κάνουμε δεν είναι και αγγελικά πλασμένος. Ολόκληρο παραμύθι με τον λύκο και τα εφτά κατσικάκια έχει επινοηθεί για να συνετίσει τους μπόμπιρες για να μην ξεχύνονται με ενθουσιασμό, όταν ακούσουν το κουδούνι.

Αυτή τη βασική αρχή παραβίασαν οι συνεργάτες του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κατσίκη, όταν χτύπησε την πόρτα του βουλευτικού γραφείου του ο Λύκος με την μορφή μιας μυστηριώδους κοπέλας με καπέλο και γυαλιά. Σύμφωνα με την iefimerida.gr «Για να κατορθώσουν να ξεγελάσουν τους συνεργάτες του βουλευτή, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», χρησιμοποιήσαν ως «βιτρίνα» μια γυναίκα, βαμμένη και περιποιημένη, που δεν μπορούσε να κινήσει υποψίες». Διαβολικό σχέδιο πράγματι που δεν κινεί εύκολα υποψίες και υποδεικνύει αναμφίβολα και τα σκοτεινά κέντρα της ανωμαλίας που το εμπνεύστηκαν. Το σατανικό θηλυκό μίλησε χοντραίνοντας τη φωνή του και μάλιστα εις την καθαρεύουσα σαν τον Κατσίκη και τα κατσικάκια, που νόμισαν ότι ήρθε ο αγαπημένος βουλευτής τους άνοιξαν χαρούμενα την πόρτα…

Εισβολή! Φρουρά! Φρουρά! Φρουρά!

Τι έχουμε εδώ; Προφανώς προπαρασκευαστικές ενέργειες για την κατάλυση του πολιτεύματος, δηλαδή για «ανώμαλες» καταστάσεις.

Δεν χωρεί αμφιβολία, το είπε και ο Πάνος ο Καμμένος, που δεν χαμπαριάζει, δεν μασάει τα λόγια του, δεν βγάζει εύκολα την στολή εκστρατείας τόσο καιρό γιατί τα περίμενε κάτι τέτοια: «Την ώρα που ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης ήταν στον ΑΝΤ1, κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του. Τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος; Όλα έχουν ένα όριο».

Τελικώς χάρι στις ψύχραιμες αντιδράσεις των συνεργατών του Κατσίκη το πραξικόπημα για την ανατροπή της λαοφιλούς κομμουνιστικής κυβέρνησης έπεσε στο κενό. Πρόλαβαν, σύμφωνα με το αφήγημα του Κατσίκη να διακρίνουν δύο μυστή­ριους τύπους πίσω από την μεταμφιεσμένη και να κλείσουν την πόρτα πριν προλάβει η κοπέλα να τους φάει ζωντανούς. Το καθεστώς διασώθηκε! Η επαγρύπνηση λειτούργησε.

Ποιος κρύβεται όμως πίσω από αυτήν την δόλια κατά του πολιτεύματος ενέργεια. Εδώ ένα πέπλο μυστηρίου, ένα σύννεφο καπνού προσπάθησε να θολώσει τα ήδη θολωμένα νερά αλλά και τα θολωμένα τους μυαλά…

Το σχέδιο της ανωμαλίας αποκαλύφθηκε την Τρίτη 26 Ιουνίου όταν κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι πίσω από την κίνηση του πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ, Γιώργου Λαζαρίδη να αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ «βρίσκονται συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη τα οποία λειτουργούν για λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη και απεργάζονται εδώ και καιρό σχέδιο νέας αποστασίας».

Σύμφωνα, μάλιστα, με την iefimerida.gr «Το Μαξίμου υποψιάζεται τουλάχιστον δύο νέες απώλειες και προσπαθεί με υψηλούς τόνους και τα περί αποστασίας να τους αποτρέψει από την έξοδο. Οι «ύποπτοι» από τους ΑΝΕΛ είναι ο Κώστας Κατσίκης, που έχει συγκρουστεί πολλές φορές με τον ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα ‘‘αριστερής’’ ατζέντας, και ο Βασίλης Κόκκαλης, παρ’ ότι η ηγεσία είχε φροντίσει να τον καλοπιάσει κάνοντάς τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης».

Ύποπτο μούτρο κατ’ αρχήν, λοιπόν, αυτός ο Κατσίκης για το Μαξίμου.

Πάντως λίγο νωρίτερα (την ίδια ημέρα) από την αποτυχημένη κίνηση των κέντρων «ανωμαλίας» ο Κατσίκης, μιλώντας σε τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό του, δήλωνε: «Ο Κώστας Κατσίκης έδωσε όρκο τιμής να υπηρετήσει τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ και τους συμπολίτες που με ψήφισαν. Μένω σταθερός στις ιδέες και τις απόψεις μου. Δεν γίνομαι πολιτικός προδότης, κρατάω το πολιτικό μου ήθος, συνεχίζοντας έναν αγώνα έντιμης και παραγωγικής συνεργασίας, μένοντας στο κόμμα που με εμπιστεύτηκε έχοντας μια παραγωγική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ». Ο «ύποπτος», λοιπόν, δίνει όρκους τιμής και πίστης και τάζει ακόμα μεγαλύτερη παραγωγική συνεργασία με τον Συριζα.

Η συνέχεια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το λιγότερο σουρεαλιστική.

Η «σοφή κουκουβάγια», ο πρόεδρος της βουλής Ν. Βούτσης με την τεράστια πείρα που διαθέτει, κατά γενική ομολογία, το πολιτικό ένστικτο και την διορατικότητά του, διέκρινε για πλάκα την προέλευση των σατανικών εκτελεστών αυτού του βρώμικου σχεδίου αποσταθεροποίησης της λαοπρόβλητης κομμουνιστικής κυβέρνησης του παγκοσμίας εμβέλειας ηγέτη Τσίπρα.

Τι δήλωσε μεταξύ άλλων;

Πρώτα απ’ όλα κάλεσε σε «δημοκρατική επαγρύπνηση», διότι, όπως είπε, «μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα, δεν πρέπει να δίνεται το οξυγόνο, σε οποιονδήποτε ή σε οποιαδήποτε, εν προκειμένω ακροδεξιά ομάδα, φιλοβασιλική, να κάνει τέτοιες ενέρ­γειες, έτσι ώστε οι βουλευτές να φοβούνται και να διαμορφώνουνε μία συνείδηση φόβου. Αυτό πρέπει να αποκλειστεί απολύτως και πρέπει όλοι και όλες, επαναλαμβάνω χωρίς συμψηφισμούς και επιλεκτικές διατυπώσεις, να διαμορφώνουν αυτό το ασφυκτικό πλαίσιο απομόνωσης, πέρα της καταγγελίας και της καταδίκης, απομόνωσης όλων αυτών των ενεργειών, αυτών των ομάδων». Τους έπιασε, λοιπόν, στην δαγκάνα τους φιλοβασιλικούς και τους ακροδεξιούς, όχι πίστευαν ότι θα ξέφευγαν.

Ερωτηθείς, επί πλέον, αν το όλο κλίμα εντάσσεται σε ένα πλαίσιο αποσταθεροποίησης, όπως καταγγέλλεται με διαρ­ροές κυβερνητικών στελεχών, ο κ. Βούτσης, απάντησε: «Ενδεχομένως».

Στα καπάκια που λέει και ο λαός βγαίνει και η ανάληψη ευθύνης του «Ρουβίκωνα» που… θυμήθηκε τις δηλώσεις Κατσίκη (8-5-2018) τις οποίες είχαν ήδη καταγγείλει με επιστολή τους 16 βουλευτές του Συριζα και συγκεκριμένα οι Αννέτα Καββαδία, η Σία Αναγνωστοπούλου και οι βουλευτές Δρίτσας, Δριτσέλη, Ιγγλέση, Καραγιαννίδης, Κυρίτσης, Λάππας, Μαντάς, Μιχαηλίδης, Μορφίδης Πάλλης, Χρ. Παπαδόπουλος, Παρασκευόπουλος, Σταματάκη και Ψυχογιός οι οποίοι μεταξύ άλλων, είχαν αναφέρει στην καταγγελία τους «Με αφορμή τις χθεσινές, απαράδεκτες, άκρως προσβλητικές, ομοφοβικές δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κ. Κατσίκη, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αναδοχή και την υιοθεσία –δηλώσεις που παραπέμπουν ξεκάθαρα σε ρητορική μίσους– οι υπογράφοντες και υπογράφουσες βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ, ζητάμε –κατ’ εφαρμογή του άρθρου 2 του Κώδικα Δεοντολογίας, και με ανάλογη εφαρμογή των άρθρων του Κανονισμού– την παραπομπή του κ. Κατσίκη, στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής».

Και γαμώ τις αποσταθεροποιήσεις του πολιτεύματος.

Ο Κατσίκης με τις ομοφοβικές του δηλώσεις αποσταθεροποιεί το καθεστώς Τσίπρα, οι συριζαίοι βουλευτές τον καταγγέλλουν, ένα μήνα μετά ο Λαζαρίδης ανεξαρτητοποιείται λόγω του «Μακεδονικού», ο Ρουβίκωνας αποσταθεροποιεί τον Κατσίκη μπερδεύοντας και αποσταθεροποιώντας τελικά τον σοφό πρόεδρο της βουλής, που χάρηκε και καμάρωσε προς στιγμήν γιατί ανακάλυψε τα μυστικά κέντρα της νέας αποστασίας.

Του κουτρούλη ο γάμος… Όσο για την ανάληψη ευθύνης. Πιάσε το αυγό και κούρεφ’ το. «Στις 9:45 το πρωί σύντροφοι/ισσες της ομάδας επιχείρησαν να μπούνε στο γραφείο του βουλευτή Κωνσταντίνου Κατσίκη στη Βασιλίσσης Σοφίας 10 στον 2ο όροφο. Δυστυχώς η είσοδος της ομάδας στο βουλευτικό γραφείο δεν κατέστη εφικτή. Ό,τι αναφέρεται σχετικά με το γεγονός είναι ψέμα. Κανείς δεν μπήκε στο γραφείο εκτοξεύοντας απειλές».

Φυσικά εάν έμπαιναν θα προλάβαιναν να μοιράσουν σοκολατάκια στους συνεργάτες του Κατσίκη, αλλά και αναμνηστικά τεύχη του ιστορικού περιοδικού ΑΜΦΙ, και οι οποίοι με την σειρά τους ευγενέστατα θα τους τράταραν λεμονάδα ή ένα κρύο τσάι. Πάντως δεν θα εκτόξευαν απειλές, όλα θα εξελίσσονταν πολιτισμένα και καθώς πρέπει βρε αδερφέ…

Κλείνοντας, δεν μπορούμε να αποφύγουμε τον πειρασμό να παραθέσουμε και την κριτική στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκ μέρους του υπουργού Δικαιοσύνης Σ. Κοντονή, ο οποίος πραγματικά μας κατέπληξε και πάλι με τις ιστορικές του γνώσεις αλλά και την κομμουνιστική του κατάρτιση: «Η 18η Μπρυμαίρ του Λουδοβίκου Βοναπάρτη είναι ένα πολιτικό και ιστορικό έργο του Καρλ Μαρξ, στο οποίο αναφέρει ότι τα μεγάλα ιστορικά γεγονότα τα ζούμε μόνο δύο φόρες, την πρώτη σαν τραγωδία, που την ζήσαμε το 1965 και την δεύτερη ως κωμωδία. Τώρα ζούμε την κωμωδία, αλλά αντί του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έχουμε τον Κυριάκο και αντί του Σταύρου Νιάρχου έχουμε τον Βαγγέλη Μαρινάκη».

Τρελή αποσταθεροποίηση μέσω της οποίας σταθεροποιείται το καθεστώς Τσίπρα αποσταθεροποιώντας πρώτα απ’ όλα τον εγκέφαλο όλων των υπολοίπων… Ή μήπως όχι;;;

https://anarchypress.wordpress.com/2018/07/04/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%bf%cf%87%ce%ae-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%af%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%83%ce%b5-%ce%be%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b4/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.