Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Οκταμελής παρέα κατάφερε να κανονίσει καλοκαιρινές διακοπές χωρίς να τσακωθεί


Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση παρέας από την Αθήνα, η οποία κατάφερε να οργανώσει και να κανονίσει τις καλοκαιρινές της διακοπές σε νησί των Κυκλάδων, δίχως τον παραμικρό τσακωμό.

Οι οκτώ φίλοι, κατέληξαν με την πρώτη στον προορισμό τους, μοίρασαν τα δωμάτια, εντόπισαν το κατάλληλο κατάλυμα και συνεννοήθηκαν πολιτισμένα για της ημερομηνίες που τους βολεύουν, έπειτα από μία συνάντηση που κράτησε μόλις μισή ώρα, συζητώντας στη συνέχεια για τα κουτσομπολιά της παρέας, την επικαιρότητα, τον καιρό και τις εξελίξεις στο Μουντιάλ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Κουλουριού», πρόκειται για την πρώτη παρέα εδώ και αρκετά χρόνια που καταφέρνει κάτι ανάλογο, με τους τελευταίους που το κατόρθωσαν να ζουν πλέον στην Ελβετία, όπου και εργάζονται ως διπλωμάτες. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνες, μόλις το 12% των παρεών εξακολουθεί να διατηρεί φιλικούς δεσμούς μετά το πέρας κάθε καλοκαιριού, ενώ ήδη συζητείται το ενδεχόμενο τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και τα ξενοδοχεία να προσλάβουν ειδικούς διαπραγματευτές ώστε να φροντίζουν οι συνεννοήσεις να ολοκληρώνονται ειρηνικά.

Εμείς προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με κάποιο μέλος της παρέας, ωστόσο βρίσκονταν όλοι έξω και διασκέδαζαν, δίχως να κοιτάζουν τα κινητά τους.


tokoulouri
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.