Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Αποκαλύψεις δημοσιογράφου για τους στόχους και τη δράση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ: "Είναι ο αόρατος αυτοκράτορας! "


Του Μάνου Χατζηγιάννη
"Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ δεν είναι μια θεωρία συνωμοσίας, αλλά μια πραγματικότητα". Σοβαρές αποκαλύψεις για τη δράση της περιβόητης Λέσχης Μπιλντερμπέργκ κάνει σε βιβλίο της η Cristina Jimenez Martin, η οποία είναι συγγραφέας και ερευνητής δημοσιογράφος, ειδική στην έρευνα της Λέσχης Bilderberg. Το βιβλίο-έρευνα ονομάζεται "Perdidos". Τα μυστικά σχέδια της Λέσχης Bilderberg"

Σύμφωνα με τη συγγραφέα "αυτή η κρίση είναι το τέλειο θέμα για να αλλάξουμε τις δομές του κόσμου, θωρακίζοντας τα υπερεθνικά θεσμικά όργανα, όσα δηλαδή δημιούργησε η Bilderberg πριν από την κρίση, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση ή το ευρώ".

Αναλύοντας τη δράση της Λέσχης η Martin εστιάζει ιδιαίτερα στον τρόπο που αυτή επηρεάζει όχι μόνο την καθημερινότητα των λαών αλλά το συναίσθημά τους. Η Λέσχη ουσιαστικά υπαγορεύει στους λαούς ποιους να μισούν και ποιους να αγαπούν!

"Μετά από 10 χρόνια ερωτήσεις και έρευνα, άρχισα να καταλαβαίνω πώς λειτουργεί ο κόσμος πραγματικά, χάρη σε αυτό που βρήκα στο εσωτερικό της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι υπεύθυνοι για το χειρισμό της οικονομίας, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως ελέγχουν, επίσης, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση και την επικοινωνία μέσω των οποίων οι άνθρωποι ταυτίζοντια ή διαφοροποιούνται. Στο πλαίσιο αυτό βασιλεύει περισσότερο το συναίσθημα από ότι η λογική.Έτσι ώστε, αν μπορεί κανείς να ελέγχει την επικοινωνία, ελέγχει τα συναισθήματα των ανθρώπων,  το μίσος και την αγάπη. Μερικοί άνθρωποι μισούν και δεν γνωρίζουν καν γιατί" σημειώνει η συγγραφέας.

Τονίζει δε πως υπάρχει μίσος από διάφορες πηγές όπως για τους Μουσουλμάνους, τους άθεους, τους Χριστιανούς, φυλετικό μίσος και άλλα.
"Αν υπάρχει μίσος αυτό μπορεί να δικαιολογήσει πολέμους που είναι μια πολύ προσοδοφόρα επιχείρηση για ορισμένους" σχολιάζει.

Σε άλλο σημείο η δημοσιογράφος αναφέρει με νόημα: "Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ δεν είναι μια θεωρία συνωμοσίας, αλλά μια πραγματικότητα" και συμπληρώνει "η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι η πραγματική δύναμη, αν και η πλειοψηφία πιστεύει ότι η πραγματική δύναμη είναι οι πολιτικοί και άλλοι άνθρωποι που εμφανίζονται στην τηλεόραση. Η πραγματική δύναμη δεν ήθελε να είναι στην πρώτη σειρά, αλλά προτιμά να ζει κρυμμένη, να περνάει απαρατήρητη. Η πραγματική δύναμη είναι ένας αόρατος αυτοκράτορας"

Από τα πυρά της δεν ξεφεύγει ούτε ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών για τον οποία λέει: "Ο ΟΗΕ είναι μέρος της Bilderberg. Δεν είναι μια αξιόπιστη πηγή. Η γη όπου έχει την  έδρα του ο ΟΗΕ παραχωρήθηκε από τον David Rockefeller, την ψυχή της Λέσχης".

Επίσης χαρακτηρίζει τον Αμερικανό πρόεδρο Ομπάμα "δούρειο ίππο" και την Ευρωπαϊκή Κεντρικη΄Τράπεζα  "τελευταία δημιουργία της Λέσχης".

Η πρώτη συνάντηση της Λέσχης έγινε από τις 29 έως τις 31 Μαΐου 1954 στο απόμερο ξενοδοχείο «Μπίλντερμπεργκ» κοντά στο Άρνεμ της Ολλανδίας, εξ ου και το όνομά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.