Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Όταν ο Τραμπ δολοφονούσε τους έφηβους στο Μάντσεστερ


Βυθισμένο στο πένθος και στην αγωνία για την τύχη αγνοούμενων και τραυματιών από τη βομβιστική επίθεση σε συναυλία της Αριάνα Γκράντε είναι το Μάντσεστερ, την ώρα που η πόλη προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της.

Toυλάχιστον 22 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά, σκοτώθηκαν και 59 ακόμη τραυματίστηκαν, όταν ένας βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος, την ώρα που χιλιάδες οπαδοί αποχωρούσαν από συναυλία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε στο «Μάντσεστερ Αρένα».

Εξοργισμένος ο Δυτικός κόσμος διαλαλεί ότι οι ένοχοι, ο ISIS θα πληρώσει για το έγκλημα του.

Πρώτος τσαμπουκάς ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ....

Δεν έχουν περάσει 2 μέρες από την επίσκεψη του Τραμπ στην Σαουδική Αραβία που αποδείχθηκε ένα πολύ κερδοφόρο ταξίδι τις τις αμερικανικές βιομηχανίες όπλων αφού κλείστηκαν συμφωνίες πώλησης όπλων στην Αραβική χώρα 350 εκ. δολαρίων!

Ο ISIS θυμίζουμε είναι δημιούργημα της Σαουδικής Αραβίας και των εμιράτων του Κόλπου. Τα όπλα αποδεδειγμένα τα έχουν αγοράσει από τις παραπάνω χώρες, και επίσης είναι γνωστό ότι αυτές οι χώρες ΔΕΝ έχουν πολεμικές βιομηχανίες. Αγοράζουν όπλα από της ΗΠΑ, Γαλλά, Αγγλία και όλο τον δυτικό, "πολιτισμένο" κόσμο.

Οι καινούργιες παραγγελίες της Σαουδικής Αραβίας στον ISIS θα πάνε, και σε άλλες εξτρεμιστικές μουσουλμανικές ομάδες όπως και σε βομβαρδισμούς της Υεμένης!

Αν ψάχνεται ηθικούς αυτουργούς στην δολοφονία των εφήβων στον Μάντσεστερ, απλά θα τους βρείτε στις ηγεσίες των ΗΠΑ και των άλλων δυτικών χωρών.... Ο Αλλάχ δεν είχε καμία σχέση!

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.