Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Αγρότης έθαψε το… πιστό του φορτηγό μετά από 48 χρόνια υπηρεσίας!


Ο Alcides Ravel, αγρότης από την Ουρουγουάη, αγόρασε το Ford F-350 το 1969, όταν ήταν 35 ετών. Πρόσφατα, ο 83χρονος έθεσε το πιστό όχημά του σε αιώνια ανάπαυση, μετά από 48 χρόνια υπηρεσίας, θάβοντάς το στο αγρόκτημα του.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, τα φορτηγά είναι απλά εργαλεία που χρησιμοποιούνται και πωλούνται κάποια στιγμή όταν παλιώσουν, αλλά αυτό δεν συμβαίνει κατά πως φαίνεται με τον Alcides Ravel.



Αν και το παλιό του φορτηγό είχε καταστραφεί για πάνω από τέσσερα χρόνια και οι μηχανικοί του είχαν πει ότι έπρεπε να το κάνει παλιοσίδερα, εκείνος δεν μπορούσε να το αποχωριστεί με τίποτα.

Αντ ‘αυτού, το κράτησε σε ένα υπόστεγο στο αγρόκτημα του, κοντά στην πόλη του Barker, μέχρι που τελικά ήταν έτοιμος να το αποχωριστεί αλλά με τον τρόπο που εκείνος είχε επιλέξει.

Πριν από λίγες εβδομάδες έθαψε τον πιστό σύντροφό του στο αγρόκτημά του, μια “ελάχιστη χειρονομία” προς τιμήν των πέντε δεκαετιών υπηρεσίας.

“Εξαιτίας αυτού, κατάφερα να αγοράσω τη γη μου και να μεγαλώσω τα παιδιά μου”, δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα El Pais.

“Ήταν ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου”. Τρεις άντρες και ένας εκσκαφέας πέρασαν δύο ημέρες προετοιμάζοντας την τρύπα των δύο μέτρων στο αγρόκτημα του Alcides.

Το αυτοκίνητο στη συνέχεια έφτασε στο χώρο και καλύφθηκε από χώμα. Οι συναισθηματικοί δεσμοί ολόκληρης της οικογένειας Ravel με το πιστό φορτηγό ήταν τόσο ισχυροί που η σύζυγος τού Alcides δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει ούτε καν την “κηδεία”.


perierga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.