Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 20-5-2017


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα δυτικά και βόρεια ορεινά τμήματα περιμένουμε το Σάββατο 20 Μαΐου 2017.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 10 έως 25 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 11 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου), 17 έως 22 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 1-2 βαθμούς υψηλότερη), 15 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα μέτριοι 4-5 μποφόρ, στο Κεντρικό Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία στροφή σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και πρόσκαιρα θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στον Κορινθιακό πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς, αλλά στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα πρόσκαιρα μέτριοι 4-5 μποφόρ και τις βραδινές ώρες από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες μέτριοι 4-5 μποφόρ.
Lemmy
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.