Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 31-5-2017


Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017. Το μεσημέρι ωστόσο στα ηπειρωτικά ορεινά θα αναπτυχθούν νεφώσεις οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Β. Ελλάδας και στον ορεινό άξονα της Πίνδου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 26 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 31 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 15 έως 27, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 30 και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ. Στην περιοχή των Δωδεκανήσων θα επικρατήσουν δυτικοί άνεμοι με εντάσεις που μετά το μεσημέρι τοπικά θα φτάνουν τα 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει καλό καιρός με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς.

Lemmy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.