Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 17-5-2017


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα νησιά του Αιγαίου, κυρίως του Κεντρικού και Νότιου Αιγαίου, και την Ανατολική Στερεά, καθώς επίσης και τις θερμές ώρες της ημέρας τοπικά στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα, περιμένουμε την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 15 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 11 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο δεν θα ξεπεράσει τους 22 βαθμούς Κελσίου), 18 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 1-2 βαθμούς υψηλότερη), 17 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και τοπικά μετά το μεσημέρι θυελλώδεις 8 μποφόρ, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και μετά το μεσημέρι πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 19 βαθμούς, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και μετά το μεσημέρι στα ανατολικά θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένης καταιγίδας τις απογευματινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση.
Lemmy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.