Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Υψηλότερα από ποτέ η αξία του Bitcoin

Σύμφωνα με το site Cryptocompare, περίπου το 50% των συναλλαγών μετατροπής χρημάτων σε Bitcoins αφορούσε σε αλλαγές με γιεν.
Ιστορικό ρεκόρ σημείωσε την Τρίτη το Bitcoin, καθώς η αξία του ψηφιακού νομίσματος έφτασε και ξεπέρασε τα 1.400 δολάρια.

Όπως αναφέρει το Reuters, το Bitcoin σημείωσε αύξηση 3% στο ανταλλακτήριο Bitstamp, αγγίζοντας τα 1.437 δολάρια- την υψηλότερη αξία στην οποία έχει φτάσει το ψηφιακό νόμισμα από τότε που έκανε το «ντεμπούτο» του, το 2008. Πρόκειται για 200% αύξηση σε σχέση με την αξία που είχε ένα χρόνο πριν, τον Μάιο του 2016.

Η αξία του έχει τριπλασιαστεί μέσα σε έναν χρόνο, κάτι που αποδίδεται σε μεγάλο βαθμό στην αλλαγή πολιτικής από την ιαπωνική κυβέρνηση, η οποία πλέον αναγνωρίζει το Bitcoin ως νόμιμο μέσο συναλλαγών- ενώ παράλληλα η κινεζική κυβέρνηση ασκεί όλο και μεγαλύτερη πίεση στα ανταλλακτήρια που δραστηριοποιούνται στη χώρα, τα οποία αναγκάζονται να βάλουν επιπλέον χρεώσεις στις αλλαγές χρημάτων σε Bitcoins.

Σύμφωνα με το site Cryptocompare, περίπου το 50% των συναλλαγών μετατροπής χρημάτων σε Bitcoins αφορούσε σε αλλαγές με γιεν.

http://www.naftemporiki.gr/story/1230510/ypsilotera-apo-pote-i-aksia-tou-bitcoin

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.