Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ! - Tι... όχι??

 

Ε, προφανώς και δεν έχει νόημα, επαναστάτες του καναπέ!
Γιατί θα απεργήσεις; Μόνο εσύ θα απεργήσεις. Μην είσαι χαζός, δεν έχει νόημα, κάτσε μη χάσεις και συ το 50άρι!


Γενιά του Πολυτεχνείου που μας καταστρέψατε και ακόμη δεν βάζετε μυαλό, τη στερνή τούτη ώρα που τα πάντα γύρω καταρρέουν. Εκπαιδευτικοί που κάθονται πίσω από μια έδρα, νωχελικοί, άτολμοι, και μετράνε πενταροδεκάρες σαν τον Σκρουτζ, αν θα μπορέσετε πλέον να περάσετε το μήνα με 1000 ευρώ! Και γυρνάτε και λέτε ε!! καλά είναι!. Μας δουλεύετε;

Γιατί λοιπόν κάποιος να κάνει απεργία; Όταν οι γονείς ξέρουν από την προηγούμενη τι θα κάνουν με τα παιδιά τους; Όταν τα παιδιά ξέρουν ότι την επομένη δεν έχουν σχολείο και είναι "διακοπές".  Όταν του απεργοσπάστη δεν του καίγεται καρφί, το τι κάνεις εσύ και δεν πρόκειται να χαλάσει η βολή του; Για ποιο λόγο λοιπόν να απεργήσεις; Προφανώς και έχουν δίκαιο αυτοί που λένε πως δεν έχει νόημα να κάνεις απεργία! Γιατί είσαι ο μοναδικός μα#άκας που κάνει, και χάνει το μεροκάματό του πραγματικά χωρίς λόγο!

lolek

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.